Partners & Sponsors

Sponsor worden?

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf maatschappelijk betrokken te maken en positieve publiciteit te genereren? Overweeg dan om sponsor te worden! Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden op het gebied van partnerschap en sponsoring te bespreken. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze gemeenschap en tegelijkertijd je bedrijf meer zichtbaarheid geven!

Onze Sponsors

KNLTB Top Tennis ondersteunt talentvolle tennissers op weg naar de top door middel van coaching, training en begeleiding. Hun focus ligt op het ontwikkelen van technische, mentale en fysieke vaardigheden voor succes op nationaal en internationaal niveau.

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle merk voor hockey en tennis, opgericht in Amsterdam in 2009. Het combineert oosterse mystiek met westerse designs en staat bekend om zijn hoge kwaliteit, innovatie en kenmerkende ontwerpen. Het merk ondersteunt sporters bij het bereiken van hun doelen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend hockeymerk, met nu ook een uitgebreide collectie tenniskleding.

Technifibre is een internationaal bekend merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige tennisproducten. Opgericht in Frankrijk, staat het bekend om zijn toewijding aan innovatie en technologie in tennisuitrusting. Met een focus op prestaties en comfort biedt Technifibre een uitgebreid assortiment van rackets, snaren, kleding en accessoires voor zowel recreatieve als professionele tennissers.

Padel en Tennisschool De Kloek biedt hoogwaardige padel- en tennislessen op alle niveaus in Nederland. Met ervaren trainers en moderne faciliteiten streven ze naar het bevorderen van technische vaardigheden en plezier in beide sporten.

Wordt ook sponsor van

GK Tennis Academy